Movement Improvement: visuelle analyser - vår raske og detaljerte feedback vil forbedre dine resultater betydelig

Pågående prosjekter

Kinematikk i benk press

I dette prosjektet er det muskel aktivitet og kinematikk i benk press som blir studert. In this project kinematics and muscle activity in bench press are studied. Prosjektet er i samarbeid med Program for bevegelsesvitenskap ved NTNU i Trondheim.

Effekter av forskjellige faktorer på koordinasjon og prestasjon i kast

I dette prosjektet er det effektene av forskjellige faktorer på prestasjon og koordinasjon i overarm kast som blir studert. Prosjektet er i samarbeid med Gertjan Ettema fra Program for bevegelsesvitenskap ved NTNU i Trondheim.

Whole body vibrasjon og osteoporose

I dette prosjektet er det effektene av Whole-body vibrasjon på osteoporose som blir studert. Prosjektet er i samarbeid med Osteoporoselab i Sogndal. Men vi søker etter flere som kan bidra for å finansiere og gjennomføre prosjektet.

Kinematikk i trappegåing med kne skader

I dette prosjektet er Movement Improvement for å ta bevegelsesanalyser av subjekter som har korsbandskader som går opp og fra en trappe. Prosjektet er i samarbeid med avdelingen for fysioterapi ved Haraldsplass sykehus i Bergen

Laktat profil test og maksimal laktat Steady State test

Prosjektet sammenligne laktat profil testen med maksimal laktat steady state testen i sykling og løping. Prosjektet er av Asgeir Mamen fra seksjon I idrett ved Høgskolen i Sogn og Fjordane i Sogndal. Movement Improvement er involvert i å publisere studiet.

Revmatikk og leirbehandlinger

I dette prosjektet er det effektene av leirbehandlingen på revmatikken som blir forsket. Prosjektet er gjort av Bestebakken i Hafslo. Movement Improvement er involvert i prosjektet som veileder for den vitenskapelige delen av prosjektet.

Kondisjonstrening i volleyball

Effektene av kondisjonstrening i sesongen ved volleyball er studert. Prosjektet er gjort i Portugal av Mario Cardoso Marques og Movement Improvement er involvert i å publisere studiet.

"Takket være analysene av Movement Improvement kunne vi lett oppdage forskjelliger i trappe gåing ved knee skader"
Bård Bogen - Fysioterapeut ved Haraldsplass Sykehus
home English kontakt disclaimer