Movement Improvement: visuelle analyser - vår raske og detaljerte feedback vil forbedre dine resultater betydelig

Salg av bevegelsesanalyse programvare

Movement Improvement har lisens for å selge følgende videoanalyse programvare:

Silicon coach Pro

SiliconCOACH Pro er video analyse programvare som er laget for idrettstreneren, utøver, idrettsforsker, lærere, kiropraktor eller fysioterapeut. Programvare har mange fordeler i forhold til vanlig vide. For eksempel du kan dele video bilde i to bilder. Det er mulig å se 50 bilder per sekundet av vanlig video, som er essensiell for å kunne analysere raske komplekse bevegelser nøyaktig. SiliconCOACH Pro er også leverbar som SiliconCOACH Pro Server Edition for flere brukere i en institusjon.

Time Warp

TimeWARP er en real-time, video-replay analyse system som øker læring av bevegelser ved å gi deg din egen instant replay system. Nå kan du også ha din egen replay analyse system, som blir brukt på TV. TimeWARP er ideelt for trenere, utøverer, lærere, kiropraktor eller fysioterapeut, idrettsforsker eller andre som vil a real-time feedback for å forbedre teknikk.

Silicon Digitiser

SiliconCOACH Digitiser er laget for å undervise basisen av rigid body segment modeller, biomekanikk, og 2D geometri. Programvare er laget for å få to dimensjonale koordinater (x,y), som kan eksporteres til andre programmer som Microsoft Excel for videre analyse.

"Takket være analysene av Movement Improvement forbedret jeg raskt min pers"
Hendrik Holmberg - høyde hopper
home English kontakt disclaimer